Sabrina de Bruijn

Mijn naam is Sabrina de Bruijn, 28 jaar, en een enthousiaste en sportieve meid waarbij het mijn passie is te coachen, motiveren en mensen te begeleiden om de beste versie van zichzelf te worden. Ik ben werkzaam als Fitness trainer, Personal trainer en BGN-Gewichtsconsulent. Al ruim 30 jaar hebben mijn ouders een sportcentrum, dus dit is er met de paplepel ingegoten. Fitness is mijn passie waar ik al mijn gevoel in kwijt kan. Het maakt mij zowel fysiek als mentaal sterker, gezonder en frisser.

Mijn eigen persoonlijke fitnessreis heeft veel hoogte- en dieptepunten gehad en ik ben dankbaar voor de uitdagingen en tegenslagen die ik onderweg tegen kwam omdat ik hierdoor veel heb geleerd over mezelf. Ik weet hoe het is om onzeker te zijn over je lichaam, hoe het voelt om bang te zijn om te eten en last te hebben van eetbuien. Daarom hoop ik anderen nu te kunnen inspireren en te helpen naar een gelukkiger en gezonder leven!

Zo kan ik je helpen

Ik begeleid je op basis van gezonde voeding volgens de richtlijnen van het Voedingscentrum. Dit doe ik met gezond, veel en vooral lekker eten. Mijn trainingsschema’s en trainingen zijn volledig aanpast aan jouw persoonlijke doelen . Ik sta klaar om mijn hulp en kennis te delen over voeding en sport en jouw inzicht te verhogen op dit gebied. Uiteindelijk is het de bedoeling dat je mijn adviezen kunt blijven toepassen in de toekomst. Naast voeding en sport gaan we aan de slag met jouw mind-set en gedrag. Met de juiste mind-set haal je het beste uit jezelf en creëer je de beste mogelijkheden voor jou!

Maak jouw afspraak

Scroll naar boven